Tietoa meistä

Kalma Dreads & Ink

(ent. Lockster Dreadshop) 

 LOCKSTER DREADSHOP
SATAMAKATU 22 LH
33200 TAMPERE

Kalma Dreads on maaliskuussa 2015 aloiteltu rastoihin/takkuihin keskittyvä tällä hetkellä aputoiminimellä toimiva yritys. Homma alkoi yhden takkutukkaisen tyttösen rakkaudesta kaikenlaiseen askarteluun ja väkertelyyn ja on lähtenyt siitä mukavasti kasvamaan.
Olemme tehneet jo tuhansia yksittäisiä takkuja ja henkilökuntamme on asiansa osaavaa!

Nettikauppaa selatessasi huomaat että myymme pääasiassa rastoihin koruja sekä kuitu- ja huopalisäkkeitä pehkoa piristämään, minkä lisäksi valikoimistamme löytyy aitohiuspidennyksiä niille jotka kaipaavat takkuihinsa pituutta.

Tällä hetkellä tiimiimme kuuluu perustaja Jenni eli diktaattori eli Kalma Dreadsin perustaja, 23-vuotias takkufanaatikko, innokas näpertelijä ja taiteilija, jonka mielenkiinto kohdistuu yleensä liian moneen asiaan samaan aikaan. Alunperin pohojammaalanen, lyhyenläntä ja kiroilee kuin merimies.

Jessica on sydämensä Tampereelle haudannut 23-vuotias sisustusartesaani, puuseppä, bloggaaja ja kirpparihai, joka pitää nykyisin majapaikkaansa Nokian maaseudun rauhassa. Sydäntä lämmittää kaikki tekotaiteellinen, raskas musiikki, kuppi teetä ja mopsit.
Jessica on Kalman uusin vahvistus ja on toiminut vuoden 2018 alusta harjoittelijana takkuhuoltojen ja takutusten tekemisessä. Jessica vastailee myös ahkerasti viesteihin, auttelee pidennysten sun muiden teossa ja hoitaa meillä kuitutakkujen kiinnityksen.

Tatuointeja meillä tekee omalla toiminimellään Henna, 23-vuotias paljasjalkainen Tamperelainen, itseoppinut sekä oppipoikana toiminut freesi tatuoija pyöreän kahden vuoden kokemuksella. Hennan harrastuksiin kuuluu keikoilla juosu ja lemmikkien kanssa puuhailu. Tyylisuuntana tatuoinneille toimii piirretty, lineart, eläimet ja luonto.

Perheeseemme kuuluu myös belgianpaimenkoira Mörkö. Mörkö on meillä usein mukana festarikojuilla ja tapahtumissa, se rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia! Ethän kuitenkaan tuo takutettavaksi tullessasi vehnäpitoisia herkkuja.Ensisijainen viestintäkeino on meille Facebookin viestitoiminto, sillä meille on helpompaa pitää kaikki kyselyt ja viestit samassa paikassa ja järjestyksessä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Facebookia, käytä sähköpostia info@kalmadreads.com
Ongelmatilanteissa voit laittaa meille tätä kautta viestiä - pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti! Joskus kuitenkin puuhaa on kovin paljon ja kiire on kova, joten jos emme muutamaan päivään ehdi vastaamaan, lähetä viestisi uudelleen jottei se huku kyselyiden virtaan.

Y-tunnus: 2214912-1

x